Judoclinic voor scholen. (foto: Henny Brinkhof)
Judoclinic voor scholen. (foto: Henny Brinkhof) Foto: Henny Brinkhof

Gratis judoclinics voor basisschoolleerlingen

Algemeen

GROESBEEK - Ook dit jaar organiseert Judovereniging Groesbeek gratis judoclinics voor basisschoolleerlingen in de groepen 1, 2, 3 en 4. De scholen zijn intussen al uitgenodigd voor de judoclinics van drie kwartier die in maart en april plaatsvinden in de sportzaal op sportpark Zuid.

Judovereniging Groesbeek is verheugd dat vanuit de sportcommissie van de SPOG (Stichting Primair Onderwijs Groesbeek) ook dit jaar de gelegenheid wordt geboden om kinderen kennis te laten maken met deze leuke sport. De clinics duren drie kwartier en vinden plaats in maart en april. In judo staan sportiviteit en respect centraal en de sport vergroot het zelfvertrouwen van kinderen zodat ze sterker in ‘hun schoenen staan’. Net als voorgaande jaren reageren scholen heel positief en de verwachting is dat trainer Gerrie Theunissen weer honderden kinderen weet te enthousiasmeren!

Leerlingen in de groepen 5 tot en met 8 kunnen met judo kennismaken tijdens de komende Koningsspelen die in Groesbeek plaatsvinden op vrijdag 24 april. Zij kunnen dan een gratis judoclinic volgen.

Judo is voor iedereen! Zowel kinderen als volwassenen die interesse hebben in judo, kunnen altijd twee proeflessen volgen. De training voor kinderen is op vrijdagmiddag en –avond (3 groepen) en voor volwassenen op donderdagavond.

Judovereniging Groesbeek traint in de sportzaal op sportpark Zuid, Nijerf 1 in Groesbeek. Stuur voor meer informatie over de clinics en/of de trainingen een mail naar secretariaat@judogroesbeek.nl of kijk op www.judogroesbeek.nl.

Uitgelicht

Digitale krant