Dries. (foto: Dries Bongaerts)
Dries. (foto: Dries Bongaerts) Foto: Dries Bongaerts

Dries naar Grand Café De M'ooije Waard

Algemeen

MILLINGEN - Het waren een aantal uitstekend verzorgde, gezellige en uitermate goed bezochte live concerten daar in Grand Café De M'ooije Waard aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Na de live-optredens van Tim Easton (USA) en Stephanie Struijk (NL) ontpopt dit etablissement zich, in de regio Berg en Dal en omstreken, langzaam maar zeker tot een geliefkoosde ontmoetingsplaats voor junioren en senioren. Op zaterdagavond 21 maart om 20.30 uur komt de populaire Belgische singer-songwriter Dries naar het nieuwe Millings muziek Walhalla.

Dries begeleidt deze avond zichzelf op diverse gitaren (looppedal) en mondharmonica en sleept je van de ene beleving naar de andere. Dries verwierf zijn Real Roots Café Live stekkie door zijn fascinerende solo show op het Bourgondische festival De Nood een Deugd. Hoewel Bob Dylan en Ry Cooder invloeden in de buurt zijn, doen zijn arrangementen echter denken aan één van de belangrijkste singer-songwriters van de twintigste eeuw Nick Drake.

Op het moment werkt Dries aan de opvolger van zijn solo droom debuutalbum For the Light In Thy Heart uit 2017. In tegenstelling tot Nick Drake, die tijdens zijn leven amper successen kende, toont Dries aan dat je met sombere poedelnaakte liedjes een positieve vibe kan creëren.

De entree, voor dit avondvullende programma, is gratis. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren aanbevolen. Dit kan online op de website van JohTheMa Promotions (www.johthemapromotions.com).

Uitgelicht

Digitale krant