Band Ap/Art. (foto: Koor Ap/Art)
Band Ap/Art. (foto: Koor Ap/Art)

Koor Ap/Art doet mee aan Kaf van het Popkoren Sing & Swingfestival

Algemeen

GROESBEEK - Op zondag 8 maart vindt de vierde editie van het Kaf van het Popkoren Festival plaats in De Linde in Groesbeek. Het festival is van 12:30 tot 19:00 uur.

Elf popkoren nemen het tegen elkaar op en gaan de muzikale strijd aan. Ieder koor verzorgt een gejureerd optreden van 25 minuten, met een vrije invulling van de muziek. Er doen drie voormalige winnaars mee, waaronder koor Ap/Art uit Millingen aan de Rijn.

Onder de gedreven leiding van dirigent Frans Coerwinkel en begeleiding van de vaste live band zal koor Ap/Art zich op de haar zo kenmerkende enthousiaste manier presenteren en haar muzikaliteit laten horen.

"Wat het koor gaat zingen blijft natuurlijk nog geheim, dus ben je benieuwd naar welke nummers Ap/Art gaat doen en welke andere koren er mee doen, kom dan op zondag 8 maart naar De Linde in Groesbeek. Na alle optredens gaat het feest gewoon door en kun je lekker swingen op muziek van de dj en gezellig een drankje doen met de leden van de koren. Waarna rond 19:00 uur de uitslag bekend gemaakt zal worden."

Koor  Ap/Art. (foto: Koor Ap/Art)

Uitgelicht

Digitale krant