Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) (Foto: )

Glas- en Graveeratelier Decorama geniet bekendheid in heel Nederland en zelfs daarbuiten

MALDEN – Het glas- en graveeratelier Decorama van Arjan Bouckaert aan de Hoge Brug 24a in Malden geniet bekendheid in heel Nederland, België en Duitsland, zelfs in Zuid-Afrika zijn de glaskunstwerken te vinden.

Arjan is gespecialiseerd in het ambachtelijke bewerken van vlak glas. Het op maat maken van een klein glasplaatje voor in je hanger of een groot glasmonument in de door jouw gewenste kleuren en of gewenste diktes, afmetingen en vormen, worden mogelijk door een groot assortiment van professionele machines voor zagen, slijpen, polijsten of boren.

Voor naambordjes aan de gevel van een woonhuis of bedrijfspand is Arjan de hofleverancier. Vrijwel alle naamplaatjes zoals bij schoenreparatie zaken en doe-het-zelfwinkels zijn afkomstig van Decorama. Tevens voor spiegels met ledverlichting ben je hier bij Decorama op het juiste adres. Glas-in-lood kan geheel op maat en in de gewenste kleuren worden gemaakt, zelfs in isolatieglas. En zoals de naam het al zegt, graveren de specialiteit bij Decorama door middel van laser of zandstralen, kan op vele materialen, niet alleen op glas of spiegel maar ook op metaal, steen, hout of kunststof met elk ontwerpen dat je kunt bedenken.

Om kennis te maken met de ambachtelijke technieken worden er met regelmaat workshops gehouden. Daar leert men zandstraal graveren, sieraden maken van glas, fusen van schalen of raamhangers, glaskunstwerken maken met randlood of glas-in-lood en het beter bekende tiffany. Zelfs voor grotere groepen en kinderfeestjes kunnen je bij Decorama terecht.

Arjan kan alles maken op glasgebied. Voor een uniek product ben je bij Decorama op het juiste adres. Decorama is telefonisch te bereiken op 024 6758758, geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag en donderdag uitsluitend op afspraak. Email: info@decorama.nl.

Meer berichten