Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) (Foto: )

Groesbeekse ondernemers gaan creatief om met beperkingen omtrent de Coronavirus

GROESBEEK – De Groesbeekse ondernemers zijn creatief dat hebben ze onlangs wel bewezen met de beperkingen die iedereen is opgelegd in verband met de coronavirus.

De horeca-ondernemers moesten hun zaak in ieder geval drie weken sluiten en zij waren evenals andere ondernemers bang dat de klanten niet meer zouden komen. Daarop besloten diverse ondernemers de spullen thuis te gaan brengen of de spullen te laten afhalen. Reny van EigenWeijs op het Dorpsplein liet weten dat de klanten tussen 11.00 en 14.00 uur hun lunch of maaltijd kunnen bestellen dat wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur gratis thuisbezorgd. Dit gebeurt ook bij Kaasplank Sebilla die ook de bestellingen -in Groesbeek- gratis thuis bezorgt.

Tim Janssen de Keurslager bezorgt vanaf maandag ook gratis thuis bij besteding van 25 euro. In zijn slagerij was het maandag drukker als op voorgaande maandagen, dat had ik niet verwacht, aldus Tim. Groente- en fruitspecialist Hemmy van Haaren is ook vanaf maandag met de dagelijkse bezorgservice gestart. Bij besteding van 15,00 euro wordt er gratis in Groesbeek bezorgd elders komt er 2,00 euro bij. Inmiddels zijn de kant en klaar maaltijden aangepast. Niemand had verwacht dat de snoep- en delicatessenzaak van ’t Soetrijck ook thuis zou bezorgen maar niets is minder waar. Mede-eigenaar Wesly Simons is er zeker van dat oudere mensen – die nu de deur niet uitkomen – ’s avonds genieten van een lekker bonbonnetje of een Italiaanse lekkernij en voor de kleinkinderen een snoepje. Dat brengen wij vanaf 10,00 euro gratis thuis en dat wordt gewaardeerd, laat Wesley weten.

Meer berichten