Logo gemeentenieuwsonline.nl
Laatste avondmaal. (foto: René Janssen)
Laatste avondmaal. (foto: René Janssen)

Gruusbekse Passion op tv

GROESBEEK - Het zijn rare tijden. We hopen dat iedereen zo goed mogelijk door deze lastige periode komt.

Vorig jaar heeft Fanfare Jubilate Deo voor de eerste keer de “Gruusbêkse Passion” georganiseerd. Dit was een daverend succes, twee avonden de kerk in de Breedeweg helemaal uitverkocht en nog een hoop mensen teleur moeten stellen. "We zijn voornemens om dit spektakel eens per drie jaar te gaan organiseren dus met pasen 2022 is het weer zover, hou daar alvast rekening mee in u agenda."

Van de voorstelling van vorig jaar heeft de videogroep onder leiding van Rob van Elst een prachtige registratie gemaakt. Omroep Berg en Dal gaat deze op woensdag 8 april uitzenden. Eén dag voor witte donderdag, de dag waarop normaal gesproken de nationale Passion uitgezonden wordt. Deze is in verband met de crisis afgelast.

"Dus wilt u nog een keer genieten van Bas Wegh als Jezus, Marcel Wentink als Judas, Yvonne Verbeet en Ineke Bouckaert als Maria, Roland Coenen als Pontius Pilatus, Trente Plus , Music on Demand, Fanfare Jubilate Deo en vele anderen. Kijk dan op woensdag 8 april om 20.00 uur naar de uitzending van TV Berg en Dal, ook te zien via: http://omroepbergendal.nl/televisie."

Meer berichten