Logo gemeentenieuwsonline.nl

Seniorensportvereniging Old Socks heet voortaan 'Fit & Fun Heumen'

HEUMEN - De leden van de sportvereniging Old Socks hebben aangegeven dat het echt tijd was voor een nieuwe naam, meer passend bij deze tijd. Op 6 maart is de nieuw gekozen naam Fit & Fun Heumen officieel in gebruik genomen.

Fit & Fun Heumen heeft als doel de 50-plussers binnen de gemeente in groepsverband te laten sporten. We hebben geen winstoogmerk, waardoor we de kosten kunnen beperken en ook bereikbaar zijn voor mensen met een kleinere beurs.

We sporten op drie niveaus: Niveau 1 is voor sporters die alles nog kunnen. Niveau 2 is voor sporters die het wat rustiger aan willen doen. En niveau 3 is voor sporters die wat meer lichamelijke beperkingen hebben. Naast het sporten vinden we gezelligheid met elkaar belangrijk.

Ook bij ons zijn alle sport en spel activiteiten stil gelegd als gevolg van het coronavirus. Om toch thuis in beweging te kunnen blijven hebben onze docenten en beweegcoaches beweegvideo’s voor alle drie niveaus opgenomen. Dit in samenwerking met GennepVitaal, Kwiek actieve leefstijl, Beweegcollectief Mook-Middelaar en met In Beweging.

"Op onze internetsite www.fitfunheumen.nl zijn alle 'Thuis in beweging'-youtubefilmpjes te bekijken. Dit kun je als lid doen, maar we nodigen iedereen uit in beweging te komen. Kent u iemand die dit graag wil maar geen computer, tablet of modern mobieltje heeft, kijk dan hoe u deze persoon daarbij kunt helpen. Als u dan toch op onze site kijkt, bekijk dan ons sportaanbod. Wellicht vindt u iets waar u aan deel wilt nemen zodra het weer kan", aldus het bestuur van Fit & Fun Heumen.

Meer berichten