Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Pasen vieren in corona-tijd met de Antonius van Paduakerkgemeenschap

MILLINGEN - Welkom. Nu op last van de Bisschop alle kerkdiensten al drie weken lang niet meer in de kerken plaatsvinden is het stil en leeg rondom de Antonius van Paduakerk. Toch gebeurt er op de achtergrond van alles.

"Om tegemoet te komen aan de behoefte van mensen om een kaarsje op te steken of een momentje van bezinning te hebben in ons mooie gebouw en om in de goede week en op paaszaterdagavond toch iets van de kerkelijke paasrituelen vanuit huis te beleven heeft de Antonius van Paduakerk het volgende georganiseerd voor iedereen die daar behoefte aan heeft, gelovig of niet:

In de Goede Week kunt u twee online vieringen volgen van de Antonius van Paduakerk. Op goede vrijdag 10 april is de meditatieve Kruisweg viering om 15.00 uur. Op paaszaterdag 11 april kunt u om 21.00 uur deelnemen aan de paaswakeviering. Beide vieringen kunt u online volgen via de homepage van onze website www.avpnijmegen.nl.

U bent van harte uitgenodigd om op deze manier met elkaar verbonden te zijn en samen toe te leven naar Pasen, het feest van hoop en nieuw leven. Verder zal ons kerkgebouw tot en met paaszondag 12 april elke dag haar deuren openzetten zodat u een kaarsje kunt opsteken en een momentje van bezinning en/of gebed kunt hebben voor uzelf. Uiteraard op gepaste afstand (anderhalve meter) van de andere aanwezigen. Zo blijven we de kerk in en voor de buurt."

Meer berichten