Logo gemeentenieuwsonline.nl

Praktijk voor Energetisch * Genezen Universele Praktijk Marian

GROESBEEK - Het Energetisch helen en herstellen ofwel Genezen van het eigen energiesysteem betekent, dat er niet als eerste in het lichamelijk systeem dus ‘lijf en leden’ wordt gewerkt. Juist wordt door het herstellen van het verstoord energiesysteem (voorheen onze aura) gekeken naar waar de oorzaak van klachten en problemen in ons dagelijks leven ligt en op enig moment tevoorschijn zijn gekomen.

In ons eigen energiesysteem vinden we het begin van aandoeningen, klachten en problemen, die het ons niet altijd gemakkelijk maken en die heus door het helen en herstellen van dit energiesysteem te verbeteren tot op te lossen zijn. En dit klinkt misschien om niet te geloven of is moeilijk voor te stellen en tegelijkertijd toch om te proberen > gewoon met een kennismakingsgesprek over Energetisch Genezen.

Het energetisch magnetiserend behandelen van het eigen energiesysteem, waar het gezond(er) wordend lichaam en de psyche altijd op volgen, wordt ondersteund met natuurproducten, stenen, etherische oliën en/of geuraroma’s. Zeker kan geadviseerd en gekozen worden voor de ondersteunende massages van de deskundige medewerkers van Somlis Thai Massage & Spa > sinds 2018 te bezoeken in het gebouw, waar sinds begin dit jaar mijn praktijk te vinden is.

Een afspraak voor een kennismakingsgesprek van een klein uur of een toelichting over mijn hulp aan in Leren en Gedrag - juist vanuit dit overstuur*bewegende eigen energiesysteem verdrietig belast - onze nieuwetijdskinderen bedraagt tot mei 2020 € 65,- en is bij de meeste zorgverzekeraars te declareren. U bent welkom in mijn Praktijk aan de Kerstraat 32 te Milsbeek op zaterdag van 11.00-18.00 uur en op dinsdag en donderdag van 13.00-20.00 uur > zo gewenst kunnen afspraken op andere tijden worden gemaakt, afhankelijk van mijn en uw agenda.

 Marian Rikken - 06.55078946

 mr.rikken@kpnmail.nl

Meer berichten