Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Beachtrainingen van start bij Switch '87

MILLINGEN - Vanaf maandag 11 mei zijn de beachtrainingen voor Switch-leden op sportpark De Hove gestart. Helaas was het te koud voor onze jeugd, maar de dames van Swikaros hadden daar geen moeite mee.

Ook op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er door de jeugd, senioren en recreanten volop gebruik gemaakt van de mogelijkheid om weer buiten te sporten. Gelukkig was het maandag 18 mei mooi weer en konden de aspiranten wel beachvolleyballen, onder leiding van trainer Niek. Woensdag 20 mei gingen de mini’s (6-12 jaar) voor het eerst op het zand trainen. Veel enthousiaste geluiden en de kinderen genoten van de training.

Vanaf het moment dat bekend werd dat de jeugd tot en met 18 jaar weer buiten mochten sporten heeft een aantal mensen achter de schermen druk gewerkt om alles rond te krijgen, protocollen op te stellen en trainers en kaderleden te werven. Dank was er aan iedereen die zich heeft ingezet om dit mogelijk te maken, ook voor iedereen die zich heeft aangemeld als kaderlid, zonder hen kan er niet getraind worden.

Mochten er (buurt)verenigingen zijn die ook buiten willen volleyballen? Stam verhuurt complete volleybalvelden. Stuur een email naar info@stamvolleybal.com.

Meer berichten