Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Coronaproof wandelen met aandacht in Groesbeek

GROESBEEK - Nu we buiten mogen sporten - met in achtneming van de coronamaatregels – gaat ook de maandelijkse wandeling met aandacht weer beginnen. De wandeling wordt georganiseerd door de rooms-katholieke parochie en de protestantse gemeente van Groesbeek.

Deze wandeling is altijd op de eerste donderdag van de maand en dit keer op 4 juni. Het is een meditatieve wandelingen rond Groesbeek. De start is bij de Serre van de protestantse kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. De wandeling begint om 9.45 uur. Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. De natuur kan zo met aandacht ervaren worden.

Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen ervaringen met elkaar gedeeld worden. Rond 11.00 uur wordt de wandeling afgesloten in de kerk met het aansteken van een kaarsje. Er is in de maand juni nog geen koffiedrinken na afloop. Vanwege de 1,5 meter afstand, die we moeten houden tijdens de wandeling, willen we in juni met maximaal tien deelnemers wandelen. U wordt daarom verzocht zich op te geven, dit kan tot en met 2 juni. Het liefst per mail: riahopman@xs4all.nl, maar mocht u geen toegang tot internet hebben, kan het ook telefonisch: 024 3976154. Er zijn geen kosten aan deze wandeling verbonden.

Meer berichten