Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Bert Roodbeen)
(foto: Bert Roodbeen) (Foto: )

Postcode-straatprijs valt voor vierde keer in Groesbeek

GROESBEEK - Donderdagmorgen 11 juni bracht Gaston Starreveld van de postcodeloterij samen met zijn team opnieuw een bezoek aan Groesbeek en verraste hij elf deelnemers van de loterij met de straatprijs.

Twee deelnemers waren niet thuis, ditmaal viel de straatprijs postcode 6561 JA (Molenweg even nummers), waar prijzen van 12.500 tot en met 75.000 euro werden uitgedeeld. Onder de winnaars zat ook een kersverse vader van een vier weken oude zoon Dex. Gaston maakte ook bekend wie de winnaar was van de BMW, deze ging naar de familie Reuvers. De echtgenoot van Jack Reuvers nam de sleutel in ontvangst.

De gebruikelijke groepsfoto was vanwege de corona wat ingetogener dan anders met 1.5 meter afstand. Voor de tv-opnamen werden sommige items overgedaan. Tijdens de tv-uitzending van de quiz 1 tegen 100 op 5 juli worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Het is al de vierde keer dat het heuveldorp in de prijzen valt. In 2016 De Ruyterstraat, 2017 Jacob Marisweg, 2018 Kardinaal Gerardstraat en dan nu in 2020 de Molenweg. Meer foto’s staan op www.inhetlaag.nl

Meer berichten