Logo gemeentenieuwsonline.nl
Boswachter bij informatiekar. (foto: Natuurmonumenten)
Boswachter bij informatiekar. (foto: Natuurmonumenten) (Foto: )

Word informatievrijwilliger bij Natuurmonumenten

NIJMEGEN - Weet je veel over natuurgebieden in het Rijk van Nijmegen? Gaan natuurbeheer en -ontwikkeling je aan het hart? Natuurmonumenten zoekt mensen die enthousiast over de natuur en het werk van Natuurmonumenten kunnen vertellen. Word jij een van onze nieuwe informatievrijwilligers?

Als informatievrijwilliger geef je voorlichting over de gebieden van Natuurmonumenten aan bezoekers. Met name in de gebieden Heumensoord, Mookerheide, Sint-Jansberg. Natuurmonumenten staat met haar mobiele informatiekar in de weekenden in de natuurgebieden of soms op evenementen in de buurt. Je maakt mensen enthousiast voor de natuur in hun buurt en kunt ze alles vertellen over de rol die Natuurmonumenten daarin vervult. Je bent hun vraagbaak en kunt de bezoeker wegwijs maken in de gebieden. Mensen zien jou als een van de boswachters van het gebied. Daarmee ben je ze echt van dienst!

"Wie zoeken wij? Je houdt van natuur en woont in de omgeving. Je bent een echte gastheer/-vrouw met een klant- en servicegerichte instelling, enthousiast en betrokken. Je kunt goed luisteren en de juiste vragen stellen, communiceert duidelijk. Je bent flexibel en initiatiefrijk, kunt omgaan met klachten en ontevredenheid.

Wij bieden uitdagend werk bij een organisatie met een breedmaatschappelijk draagvlak, benodigde materialen, opleiding en training, onkostenvergoeding vervoer, vrijwilligerspas, jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst.
Is deze functie iets voor jou of wil je meer informatie? Reageer dan naar boswachter Ellen Luijks, via rijkvannijmegen@natuurmonumenten.nl."

Meer berichten