Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Fleur Buijs)
(foto: Fleur Buijs) (Foto: )

De kanjers van Tafeltje Dekje...

GROESBEEK - De vrijwillige chauffeurs van Tafeltje Dekje zorgen dat mensen die niet meer zelf kunnen koken toch lekker kunnen eten.

Ook in deze tijd staan de kanjers van Tafeltje Dekje klaar voor de bewoners van Groesbeek. Soms is het eten afgeven wat lastiger door de coronamaatregelen, maar er wordt altijd voor een passende oplossing gezorgd. Op deze manier zorgen onze vrijwilligers ervoor dat deze mensen toch kunnen genieten van heerlijke verse maaltijd!

De meeste vrijwilligers zijn al lang bekend bij ons. Ze hebben gekozen voor Tafeltje Dekje, omdat ze graag iets sociaals doen. Ze hebben vaak ook meegemaakt hoe fijn iemand in hun omgeving het vond dat ze gebruik konden maken van Tafeltje Dekje.

Naast het bezorgen van de maaltijden hebben onze toppers ook een belangrijke signalerende functie. Ze houden een oogje in het zeil. Mochten er zorgen zijn over iemand dan bellen ze Forte welzijn. Op deze manier kunnen we samen kijken of er hulp ingeschakeld kan worden. Daarom is het zo belangrijk dat deze kanjers er zijn.

Meer berichten