Logo gemeentenieuwsonline.nl

Buurthulp Leuth blijft voorlopig nog in de lucht

LEUTH - Ondanks het feit dat de maatregelen rond het coronavirus in snel tempo worden afgeschaald, blijft de app voor Buurthulp in Leuth voorlopig nog in de lucht.

Direct al toen in maart de eerste maatregelen werden afgekondigd, kwamen mensen van de Dorpsagenda Leuth in actie. Er kwam een app, waarop mensen die hulp zochten en mensen die wilden helpen elkaar konden vinden. Liefst vijftig mensen boden zich al snel aan als hulpverlener en van alle kanten werd er waardering uitgesproken voor dit initiatief.

Sinds de start zijn er ook verschillende hulpvragen binnengekomen, waarop dan weer reacties kwamen om te helpen en het probleem kon worden opgelost. Dorpsagenda Leuth is dan ook blij met het genomen initiatief en wil op deze plaats alle mensen bedanken voor de spontane reacties en de geboden hulp, dank jullie wel!

Hoewel niemand in de toekomst kan kijken, wordt een tweede golf van het virus in het najaar niet uitgesloten. Daarom blijft de app voor Buurthulp voorlopig ook in de lucht, zodat mensen die hulp nodig hebben hier terecht kunnen.

Alle informatie die daarvoor nodig is, staat op www.laatleuthleven.nl. Ook kan er contact worden gezocht via de mail: buurthulpleuth@outlook.com.

Meer berichten