Logo gemeentenieuwsonline.nl
Diamanten echtpaar. (foto: Piet Spanjers)
Diamanten echtpaar. (foto: Piet Spanjers) (Foto: )

Diamanten huwelijk in Groesbeek

GROESBEEK - Donderdag 2 juli zijn Ton Cillessen en Margreet Cillessen-Nicolasen zestig jaar getrouwd. Ton komt uit een gezin van zes kinderen en groeide op in de Bosstraat in Groesbeek. Margreet, op een na de jongste uit een groot gezin, groeide op aan de Rijksweg in Malden.

Zij leerden elkaar kennen op de dansvloer tijdens de Hatertse kermis. Daar sloeg de vlam over en na korte tijd was het vaste verkering. Kort na hun trouwen betrok het paar een woning in de Jan Steenweg waar ze tot op de dag van vandaag met veel plezier wonen en waar dankzij de groene handen van Ton de tuin er altijd keurig bijligt. Ton en Margreet kregen drie kinderen en hebben acht kleinkinderen waar ze dol op zijn en die ze met veel liefde en betrokkenheid hebben zien opgroeien.

Ton is vanaf zijn zestiende jaar tot aan zijn pensioen huisschilder geweest en heeft met veel plezier Groesbeek en wijde omgeving een kleurtje gegeven. Volgend jaar is Ton vijftig jaar lid van het kerkkoor Sint-Caecilia in de Cosmas en Damianus. Margreet heeft 23 jaar in de thuiszorg gewerkt en zodoende veel mensen in Groesbeek leren kennen. Samen zijn ze nog steeds verknocht aan Groesbeek.

Door alle beperkingen die er momenteel gelden, stellen zij het feest uit tot een latere datum. Het diamanten huwelijk wordt die dag in kleine familiekring gevierd.

Meer berichten