Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) (Foto: )

Nieuws van KBO Beek

BEEK - Voor de KBO Beek-gymgroepen Dans Je Fit en Bewust Ouderen Fitness is het stilzitten en afwachten voorbij, deze groepen begonnen onder de bezielende leiding van Chiquita Zonneveld, op maandag 8 juni weer met hun activiteiten in de buitenlucht, de KBO-huisfotograaf was daar uiteraard bij om het vast te leggen op de digitale plaat.

Bijzonder blij was men om elkaar weer te ontmoeten en dan nog op een fijne plaats in onze fraaie gemeente, alles werkte mee, het weer was prima, af en toe nog een zonnetje, goede temperatuur om oefeningen te doen op het gras van het Wylerbergmeer, ook werd er nog een wandeling met rek en strek langs het meer gemaakt tot volle tevredenheid van onze deelnemers, die allemaal hun uiterste best deden.

Heerlijk wat anders, vond men, buiten is toch heel wat anders dan normaal in de zaal al moeten oefeningen en spelen natuurlijk wel worden aangepast aan deze situatie.

Ook de maandag fietstocht heeft de pedalen weer laten ronddraaien op 15 juni werd er richting Ooij en Zyflich gefietst met een gemaximeerd aantal leden, een kopje koffie onderweg bij de Thornsche Molen maakte de middagdag compleet.

"De KBO Beek is de seniorenvereniging waar u altijd en overal op kunt rekenen, een vereniging die uw steun meer dan verdiend. KBO Beek volop actief met open ogen naar de toekomst. Daar moet u bij zijn, graag, voor 20 euro per kalender jaar maak u alles mee", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (024 3226377).

Meer berichten