Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties. Er is een grote vraag naar vrijwilliger chauffeurs bij diverse organisaties.

Bij SWOM die senioren naar bestemmingen in de regio brengt, zeven dagen per week. Contactpersoon is Thea de Wijse swom@hetnet.nl, 0841 431105.

Zorgboerderij Oures zoekt chauffeurs die met eigen auto deelnemers wil halen en brengen. Contactpersoon is Marijke Teunissen info@oures.nl, 06 23751680.

Of bij Pluryn om cliënten naar de dagbesteding te brengen en halen. Contactpersoon is Anke Huijbers, info.vrijwilligers@pluryn.nl, 06 83551509.

Of wil je graag een maatje voor iemand zijn? Bijvoorbeeld bij Humanitas, Pluryn, of Forte Welzijn. Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij, dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer berichten