Logo gemeentenieuwsonline.nl
Nis met oude Bijbels in de Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen)
Nis met oude Bijbels in de Joriskerk in Heumen. (foto: PKN Heumen) (Foto: )

Protestantse Gemeente Heumen

HEUMEN - Vanwege de coronamaatregelen mogen er een beperkt aantal mensen op in de kerk aanwezig zijn. De vieringen beginnen om 10.00 uur in de Joriskerk in Heumen.

Aanwezigen worden in drie groepen verdeeld op alfabetische volgorde van achternamen. Zo kan iedereen eenmaal per drie weken naar de kerk en beide andere diensten later online volgen. Er is geen kindernevendienst en koffiedrinken.

Zondag 12 juli
Voorganger is ds. A.J.E. Claessens uit Horst (Lb). We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters S t/m Z. De eerste collecte is voor Stichting de Vrolijkheid.

Zondag 19 juli
Voorganger is ds. R. op den Brouw uit Venray. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor Jeugdwerk JOP (van de Protestantse Kerk).

Als u een dienst wilt bijwonen, stuur dan een mail naar scriba@pknheumen.nl. Als u kerkdiensten terug zou willen kijken, stuur dan een mail naar voornoemd mailadres.

Op 16 juli is er een ledenvergadering in verband met het beroepen van een nieuwe predikant. We beginnen om 20.00 uur en om 21.00 uur met telkens maximaal 50 aanwezigen in verenigingsgebouw “Terp” in Heumen. U kunt zich aanmelden via de scriba. Meer informatie vindt u op de website.

Meer berichten