Logo gemeentenieuwsonline.nl
De literaire boyband presenteert een literaire pubquiz in De Lindenberg. (foto: Anna Fransen)
De literaire boyband presenteert een literaire pubquiz in De Lindenberg. (foto: Anna Fransen) (Foto: )

Boyband presenteert literaire pubquiz ‘Ongeknipt’

NIJMEGEN - De mannen van Boyband, de literaire boyband, presenteren op maandagavond 13 juli een quiz over boeken, schrijvers en taaltrivia. Een pubquiz vol spektakel, glitters en glamour. De spelshow ‘Ongeknipt’ wordt live uitgezonden via YouTube en Facebook, zodat iedereen vanuit huis mee kan doen. De organisatie is in handen van Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen (SLAN).

Cultuurliefhebbers kunnen hun kennis over literatuur, liedteksten en lariekoek testen in zestig zenuwslopende minuten. Deelnemen kan in groepsverband of alleen, via een online formulier waarop de antwoorden kunnen worden ingevuld.

Presentatoren Jelko Arts en Laurens van de Linde onderwerpen niet alleen de kijkers thuis aan een vragenvuur. In de studio proberen twee Bekende Nijmegenaren zich door de verschillende rondes heen te slaan. Een van de twee is muzikante Loes Wijnhoven van de Nijmeegse band Clean Pete. De andere BN’er blijft nog even geheim. Tijdens de chaotische wirwar van vragen biedt de Nijmeegse stadsdichter Wout Waanders een toeziend oog én goede raad.

Deze semi-literaire multimuzikale glamourquiz wordt op maandagavond 13 juli opgenomen voor een live publiek. Bezoekers kunnen in groepjes van twee deelnemen vanaf de tribune en krijgen zo een exclusief kijkje achter de schermen van de opnames. Kaarten zijn voor 15 euro voor een team van twee personen (inclusief een consumptie) te koop via de website van De Lindenberg (www.delindenberg.com). De quiz wordt uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur via YouTube en Facebook.

Meer berichten