Samen fietsen met De Treffers

Algemeen

GROESBEEK - De derde dag van de Vierdaagse is voor Groesbeek een bijzondere dag, een van de hoogtepunten van het jaar. Maar niet dit jaar. Door het coronavirus is ook daar een streep door gezet. Maar niet getreurd. Voetbalvereniging De Treffers maakt er een mooie dag van. We gaan niet wandelen, we gaan fietsen!

Op donderdag, 23 juli wordt er een fietstocht vanuit ons clubhuis aan het Nijerf in Groesbeek georganiseerd. Er zijn drie routes uitgezet, twee van zo’n 30 km en één van ongeveer 45 km. Er valt dus iets te kiezen.

Vanaf half elf ’s morgens bent u welkom in de kantine op Sportpark Zuid. De koffie en thee staan dan klaar met iets lekkers. Vanaf elf uur kan er gestart worden. Gespreid natuurlijk, want we blijven op elkaar letten. Deelnemers krijgen dus ook een flesje water mee. En bij pech onderweg kan contact opgenomen worden met de servicedienst van Bikelife Sjef van Bergen.

Onderweg wordt er een lunch in het clubhuis van onze zustervereniging, VVLK in Leuth verzorgd. En bij terugkomst kan de maag gevuld worden met een broodje hamburger of een broodje worst. Iedereen mag meedoen, je hoeft geen lid van De Treffers te zijn. Deelname kost 15,00 euro per persoon, kinderen tot en met 16 jaar 5,00 euro. Koffie/thee, lunch, flesje water, broodje na afloop zijn daarbij inbegrepen. Betaling kan plaats vinden bij de start.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar in de Trefferskantine (gedurende openingstijden), bij tankstation Oomen aan de Herwendaalseweg, cafetaria Domino aan de Pannenstraat en schoenmakerij Groesbeek in de Spoorlaan. Inschrijving kan tot en met 20 juli.

Uitgelicht

Digitale krant