Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

'Vertel eens …' is weer begonnen

LEUTH - Donderdagmiddag 17 juli om drie uur, is in het Kulturhus van Leuth weer de wekelijkse bijeenkomst van 'Vertel eens...' met senioren begonnen na vier maanden coronastilstand.

Deze bijeenkomsten staan onder auspiciën van de bibliotheek. Per 1 juli zijn de regels voor dergelijke samenkomsten iets versoepeld en de bibliotheek probeert na de vakantie weer zo normaal mogelijk van alles te organiseren. Deze groep heeft daar niet op gewacht want de vakantieperiode is toch al stil met weinig andere activiteiten. Door de coronatijd werd dit nog versterkt.

'Vertel eens…' is een gezellige samenkomst van senioren die naar aanleiding van een verhaal of een boek waaruit voorgelezen wordt, met eigen herinneringen en verhalen komen. Bij deze start was iedereen present op twee na, zij waren op vakantie. Zoals op de foto met een aantal deelnemers te zien is, stond alles in corona-opstelling. Eén van hen had voor cake gezorgd bij de koffie. Meestal bestaat de groep uit ongeveer 8 á 10 personen en natuurlijk kunnen er altijd nog mensen bij die eens willen kijken of zij dat ook leuk vinden, plaats genoeg!

Meer berichten