Logo gemeentenieuwsonline.nl
Links op de foto Rozita, rechts Farnosh die het initiatief voor Wandelen op Woensdag heeft genomen. (foto: Gerie van der Land-Zijderveld)
Links op de foto Rozita, rechts Farnosh die het initiatief voor Wandelen op Woensdag heeft genomen. (foto: Gerie van der Land-Zijderveld) (Foto: )

Wandelen op Woensdag

GROESBEEK - Farnosh Amini, sociaal werker in Groesbeek is blij. Want naar aanleiding van het artikel Leven is Lef, vorige week in Hét Gemeente Nieuws en op de oproep om mee te wandelen tijdens Wandelen op Woensdag, heeft ze positieve reacties gekregen.

Wandelen op Woensdag is ook besproken tijdens de taallessen in de Serre en de bibliotheek. Verschillende mensen hebben al te kennen gegeven om mee te gaan doen. Farnosh vertelt enthousiast. Met een brede glimlach. “Het wordt vast een leuke groep. In Groesbeek wonen immers zoveel kleurrijke mensen. Maar sommigen lezen de krant (nog) niet. Graag doe ik hierbij een beroep op hun buren: Woont u naast een gezin ‘uit een ander land’? Maakt u hen dan op Wandelen op Woensdag attent?

“Een paar Groesbekers met wandelervaring heeft zich aangemeld om zo nu en dan ook mee te wandelen. Zou fijn zijn als meer mensen dat willen doen. De nieuwe wandelgroep is bedoeld voor inwoners van Groesbeek, wier wieg niet in Groesbeek heeft gestaan én voor iedereen die van wandelen houdt en het leuk vindt om kennis te maken met mensen uit andere culturen.

Woensdag 5 augustus, van 10.00 tot 12.00 uur: wandeling ‘Rondje Groesbeek.’ Vertrek 10.00 uur vanaf Take a break Hoflaan 1a. Gratis. “Misschien na afloop gezellig een kop koffie/thee drinken? Is fijn als u zich van te voren aanmeldt bij Farnosh Amini via farnosh@agile-welzijn.nl of bij Rozita Ehsani via mail rozitaehsani@gmail.nl Maar als u spontaan bedenkt om mee te doen: Welkom!"

Meer berichten