Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks)

Nieuws van KBO Beek

BEEK - Het mag weer, zij het natuurlijk nog steeds met mate en op afstand, maar de KBO Beek heeft haar vleugels weer op bescheiden manier uitgeslagen.

Er wordt weer gefietst zelfs tegen de sterke wind in naar Millingen, er is een fijne ontmoetingsmiddag geweest, een echte soos, en voor het nieuwe seizoen wat betreft: onze groepen gaan weer sporten, deze activiteiten beginnen eind augustus en begin september weer. Alle nodige voorbereidingen zijn getroffen omdat allemaal weer soepel te laten verlopen voor onze groepen, Dans Je Fit, Bewust Ouderen Fitness en het lijndansen.

"Maar eerst gaan we donderdag 13 augustus naar het openluchtmuseum in Arnhem. Wij vertrekken om 11.00 uur, beginnen met een overheerlijke lunch, daarna kunt u het park bezoeken, denk aan uw mondkapje! En neem uw goede gezondheid mee. Rond 17.00 uur zijn we weer terug.

Er staan, bij een gelijk blijvende situatie van het virus, nog enkele gezellige activiteiten op ons geïmproviseerde programma. Alle inlichtingen, over wat de KBO Beek ook voor u kan betekenen, voor twintig euro per kalender jaar bent u er lid van en over deze vakantie uitstap en onze andere activiteiten vindt u op onze site, de media en krijgt u bij Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, telefoon 024 3226377."

Meer berichten