Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mini- en jeugdleden van Ikaros. (foto: Erik Weijers)
Mini- en jeugdleden van Ikaros. (foto: Erik Weijers) (Foto: )

Open training voor basisschoolkids

GROESBEEK - Het nieuwe volleybalseizoen voor jong en oud van Ikaros gaat weer van start. Nadat het seizoen in maart door Covid 19 plotseling tot een stilstand kwam, gaat het nieuwe seizoen op 22 augustus weer van start!

Begonnen wordt met een gratis open training voor de mini’s. Op 22 augustus wordt in de Biga aan de Cranenburgestraat 112b een open volleybalochtend georganiseerd voor alle kinderen uit Groesbeek en omstreken. "Als je eens wilt kijken en uitproberen of volleybal iets voor jou is, maar ook als je al lid bent van Ikaros, ben je van harte welkom." (09.00 - 10.00 uur basisschool groep 3 - 5; 10.00 - 11.00 uur basisschool groep 6 - 8.)

Meerdere professionele trainers zullen zorgdragen voor een gezellige ochtend met leuke spelletjes en sportieve uitdagingen. Op een speelse manier ga je kennis maken met volleybal. Deelname is gratis en verplicht tot niets. Aanmelden is niet nodig en voor de ouders staat de koffie klaar.

Voor vragen en/of opmerkingen stuur een mail naar minicoordinator@ikaros.nl. De jeugdleden en senioren starten met de trainingen op maandag 24 augustus. Verdere info over de trainingstijden en teamindelingen kun je vinden op www.Ikaros.nl. "Ben je ouder dan 12 jaar en geïnteresseerd in volleybal en wil je graag een keer mee trainen, stuur dan even een mail naar secretariaat@ikaros.nl. Wij zoeken dan een passend team voor jou om mee te trainen."

Meer berichten