Het team van IJs-Café ’t Hoekje
Het team van IJs-Café ’t Hoekje

Nieuw in winkelcentrum Molenhoek: IJs-Café ’t Hoekje Genieten van écht ambachtelijk Italiaans ijs én meer...

Zakelijk

MOLENHOEK – Winkelcentrum Molenhoek heeft er sinds 25 juli een schitterende aanwinst bij: IJs-Café ’t Hoekje. Een ijssalon met ambachtelijk Italiaans ijs én koffie zoals koffie moet zijn! Dat wordt tijdens het winkelen aangenaam en puur genieten!

Assad en Gatera Yousufzai zijn de initiatiefnemers en eigenaren van IJs-Café ’t Hoekje. Assad kennen we als de energieke en sympathieke eigenaar van de SPAR-supermarkt en Gatera is zijn zus. Beiden treffen we aan in deze nieuwe horecazaak, die het winkelcentrum een extra impuls geeft. Assad: “De klanten misten een plek, waar ze tussen het winkelen door elkaar konden ontmoeten. ’t Hoekje biedt die mogelijkheid nu. Even genieten van een drankje, een kopje Cappuccino, een Latte Macchiato met of zonder gebak en natuurlijk een lekker ijsje. Dat kan zeven dagen per week van tien uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds!”

Maar laat vooral eens uw smaakpapillen verrassen met de pure smaken van het heerlijke, ambachtelijk gemaakte, Italiaans ijs. Ambachtelijk Italiaans ijs op volledig natuurlijke basis (op de Smurfvariant na), allergeenvrij, dus voor iedereen! Fruitijs op waterbasis en roomijs uitsluitend met pure room en natuurlijke ingrediënten! Naast een scala aan standaardsmaken (aardbei, chocolade, pistache, et cetera) moet u zeker deze topper eens proeven: Ciambella&Grisbi. Dat is citroencake-ijs met citroencrème en een grisbi koekje. Meer dan verrukkelijk!

Omdat IJs-Café ’t Hoekje in de vakantieperiode zijn opening heeft gehad, wordt deze binnenkort nog eens dunnetjes overgedaan met een speciale actie. Houdt daarom de komende weken Hét Gemeente Nieuws extra in de gaten!

IJs-Café ’t Hoekje, winkelcentrum Molenhoek, Prinsenweg 29, Molenhoek; facebook: IJs-Café-t-Hoekje.

Uitgelicht

Digitale krant