Afbeelding

Nieuwe schoolleider in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Aanvankelijk als docent zorg & welzijn op het Montessori College, later als onder andere kernteamcoördinator, stagecoördinator en procesbegeleider, heeft Angelique Noij van dichtbij ervaren hoe belangrijk en waardevol het is om de leerling steeds centraal te stellen in het onderwijsproces en al haar onderwijsambities. Dat die ambities ver reiken, blijkt uit het feit dat zij met ingang van afgelopen 1 augustus is aangesteld als schoolleider van het Montessori College locatie Groesbeek.

Angelique vervangt hiermee Arianne Nas die eind september met pensioen gaat. Angelique: ‘Als het om prestaties gaat, heeft Groesbeek zich in de afgelopen jaren meer dan bewezen met Arianne aan het roer. Intern ben ik voornemens extra aandacht te leggen op verbinding, zowel als team als als speler binnen het Montessori College-breed. Extern zie ik ernaar uit de waarde van onze locatie met trots verder uit te dragen in zowel Groesbeek als de regio.’

"Dat laatste is haar, van oorsprong afkomstig uit Groesbeek en sinds haar dertiende fanatiek verbonden aan de volleybalclub Ikaros in het dorp, zonder meer op het lijf geschreven", aldus Berni Drop rector- bestuurder.

Uitgelicht

Digitale krant