Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Daar komen de Jantjes

BETUWE - Toneelvereniging De Kleine Komedie weet al jaren het publiek te boeien met verschillende muzikale producties zoals Christmas Carol, De zoonen van Toonen, Weet je nog wel oudje, Amai mijn klooster en natuurlijk de Jantjes, waarmee het muzikale avontuur is begonnen.

Voor dit jaar stond Anatevka gepland; door corona is deze voorstelling verplaatst naar het voorjaar van 2021. Kaartjes voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij de volgende theaters: Agnietenhof Tiel, Agoratheater Druten en het Mozaiek in Wijchen.

Musical De Jantjes werd uitgevoerd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de vereniging. Het was een groot succes.I n 2022 bestaat toneelvereniging De Kleine Komedie 35 jaar en hebben zij veel zin om de Jantjes dan opnieuw uit te voeren.

Voor deze klassieker met mooie Amsterdamse meezingers zoekt de vereniging nog spelers, die van zingen en dansen houden. De musical gaat in vier theaters draaien met een volledig orkest. "Gaat je hart hier sneller van kloppen en lijkt het je geweldig om mee te spelen met de Jantjes, geef je dan op voor de audities op 7 november. Om je aan te melden of voor vragen kun je terecht op www.dekleinekomedie-rivierenland.nl.'

Meer berichten