Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks)

Soosmiddagen KBO Beek succesvol

BEEK - Op de donderdagen 17 en 24 september had de KBO Beek weer haar speciale en aangepaste soosmiddagen vanwege het coronavirus in hotel `t Spijker. Door de grote belangstelling van de leden voor deze soosactiviteit waren, om aan alle noodzakelijke voorwaarden te voldoen, moesten er twee middagen worden gehouden.

Iedereen genoot weer en vond het bijzonder prettig om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie met een zoet hapje daarbij. Ook nu kwam het virus aan de orde en het niet doorgang van herdenking van zes en zeventig jaar vrijheid. Zaken die wij in deze tijd moeten aanvaarden en helaas niet kunnen veranderen. Natuurlijk vierde de gezelligheid hoogtij en werd er ondanks alle narigheid in deze tijd,veel gelachen.

Na het nuttigen van een consumptie, kwam er beide donderdagen rond 16.30 uur een einde aan deze bijzondere middagen. "Wilt u ook in deze tijd genieten van een gezellig samenzijn, sporten, educatie,voor twintig euro per kalender jaar bent ook u bij de seniorenvereniging van Beek, de KBO", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek (024 3226377 voor alle informatie).

Meer berichten