(foto: Rene Hendriks)
(foto: Rene Hendriks) Foto: Rene Hendriks

KBO Beek sport op afstand door in coronatijd

Algemeen

BEEK - De sportactiviteiten van de KBO Beek hebben geen last van de maatregelen van het kabinet. Fietsen en wandelen kunnen natuurlijk altijd, maar ook de activiteiten in de zaal kunnen gewoon doorgang vinden.

Op de maandagmiddag vanaf 15.30 uur KBO Beeks Dans Je Fit, een fijn uurtje in een aangepast tempo om de week mee te beginnen, oefeningen die u goed doen en u het klimmen der jaren doen vergeten. Bent u benieuwd of deze vorm van gym ook iets voor u is, kijken en tweemaal gratis meedoen is mogelijk.

Om 16.45 uur op de maandagmiddag start de B.O.F. Groep, Bewust Ouderen Fitness, een groep enthousiaste KBO Beek leden die graag actief zijn met zaalsporten, die dan ook een groot deel uitmaken van een heerlijk uur beweging. Ook hier is nog ruimte om het eens te proberen, kom aan en beleef het.

Beide groepen staan onder de deskundige leiding van Chiquita Zonneveld. De lijndansgroep, die actief is op de woensdag vanaf 10.00 uur is tijdelijk stil gelegd.

"De KBO Beek stelt uw gezondheid altijd voorop, juist in deze vervelende tijd. Ook uw KBO Beek doet mee aan de actie Club Support van de RABO Bank, mogen wij tot 25 oktober rekenen op uw stem, www.rabobank.nl/clubsupport."

Uitgelicht

Digitale krant