(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

André (84) en Lies (84) Boersma-Riesewijk uit Malden zestig jaar getrouwd

Algemeen

MALDEN – Sinds de busreis vanuit Enschede van een dansgezelschap waar Lies lid van was, klikte het gelijk tussen Lies en de buschauffeur André. Dankzij die bewuste busreis zijn André en Lies al 62 jaar bij elkaar omdat het stel 2 jaar verkering heeft gehad.

Op maandag 19 oktober vieren ze hun diamanten huwelijk in verband met het corona virus in huiselijke kring. Beiden hebben een werkzaam leven gehad en kwamen 55 jaar geleden in de regio Nijmegen wonen waarvan de laatste jaren in Malden en genieten al jaren van hun verdiende pensioen in hun woning aan de Basalt in Malden.

André is begonnen als vertegenwoordiger bij Bril Cream en later bij Berkian, waarna hij aan de slag ging bij Cosparfrance voor Biotherm, waar hij zich heeft opgewerkt van vertegenwoordiger tot verkoopleider en uiteindelijk tot commercieel directeur.

Lies heeft legio bruidsmodeshows gelopen, waarna ze ging werken als verkoopster van Lancome cosmetica in de grote warenhuizen door het hele land heen zoals Bijenkorf en V&D’s. Zij hebben drie kinderen gekregen en hebben zes kleinkinderen .
André brengt graag een bezoek aan de sportschool en heeft jachthoorn geblazen, en fietst ook graag. Lies houdt van bridgen en samen reizen ze graag op een cruiseschip of met een bus. Ze hebben de afgelopen jaren veel ziekten en moeilijkheden samen kunnen overwinnen.

Uitgelicht

Digitale krant