Hulp aan Beiroet

Algemeen

MALDEN - De Keilbout is een multifunctionele stichting in Malden aan de Ambachtsweg 3 die zich inzet om samen met vele vrijwilligers en met de stichtingen Gered Gereedschap, hulpbehoevende landen van goederen en gereedschap te voorzien.

Enkele weken geleden kregen wij het verzoek van de stichting Containers of Love uit Roermond of wij in onze voorraden medische materialen hadden. Dit omdat er een geweldige ravage in de stad Beiroet was met veel gewonden en enkele doden en ziekenhuizen die voor een deel verwoest zijn, daarom hebben ze snel medische materialen nodig. Die hebben we genoeg, gezien onze connectie met het CWZ- en Radboudziekenhuis in Nijmegen.

Er is in Malden en Roermond hard gewerkt en binnen zes weken zijn acht containers vol gepakt met kleding, schoenen, pannen, potten en veel medisch materiaal van de Keilbout uit Malden en verscheept naar Beiroet.

Bij aankomst in Beiroet zijn de spullen overgedragen aan een lokale organisatie die de spullen zal verdelen. Bij deze ceremonie is de vertegenwoordigster van de Roermondse stichting Containers of Love, en kolonel Carel Gerritsen, Attache van de Embassy of the Netherlands in Libanon aanwezig. Beide stichtingen willen graag alle donateurs & sponsors bedanken voor hun steun en vertrouwen, aldus Rob Schuurman van stichting De Keilbout Malden (06 52136385).

Uitgelicht

Digitale krant