Protestantse gemeente Heumen

Algemeen

HEUMEN - Iedere zondagmorgen om 10.00 uur is er een viering in de protestantse Joriskerk in Heumen. Hierbij kunnen maximaal 30 bezoekers in de kerk aanwezig zijn. U dient zich vooraf aan te melden via e-mail (scriba@pknheumen.nl). Aan aanwezigen wordt gevraagd een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen door de kerk. Ook wordt er niet gezongen, wel zijn er voorzangers of worden liederen digitaal afgespeeld.

Aanmelden kan op basis van de eerste letter van uw achternaam, bij de vieringen is vermeld om welke letters het gaat. Later op de zondag is de viering met beeld online beschikbaar.



Zondag 1 november
Voorganger is ds. D.M. de Jong uit Oss. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters A t/m H. De eerste collecte is voor de Rudolph Stichting. Er is kindernevendienst en Goed Plan (tienderdienst) in De Terp tegenover de kerk. De jongeren beginnen niet in de kerk, maar direct in De Terp. Van harte welkom!



Zondag 8 november
Deze morgen vieren we de Oogstdienst. Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. We nodigen graag iedereen uit waarvan de achternamen beginnen met één van de letters I t/m R. De eerste collecte is voor Harmonergy Mozambique.



Aanmelden
U kunt zich aanmelden via scriba@pknheumen.nl. Vanwege de huidige maatregelen en besmettingen zijn er tijdelijk geen doordeweekse activiteiten tenzij anders vermeld op de website. Voor meer informatie over het terugkijken van vieringen kunt u ook mailen naar voornoemd mailadres.

Uitgelicht

Digitale krant