(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Iedereen weet dat Gerrie Wijers 50 jaar is geworden!

Algemeen

GROESBEEK/DE HORST – Iedereen die over De Hoge Horst met de auto rijdt, fietst of wandelt weet nu dat Gerrie Wijers zaterdag 24 oktober vijftig geworden is.

Gerrie was vrijdagavond met zijn echtgenote Manon wat gaan eten en toen hij thuis kwam kon hij de voordeur niet meer in. Met hooibalen en een groot wit laken met daarbij een levensgrote Abraham was de hele gevel van de woning erbij betrokken. Op het grote witte laken staat de tekst: ‘Al 50 jaar is gebleken, je verliest wel je haren, maar niet je streken'.

Wij moesten via de achterdeur naar binnen liet Gerrie zaterdagmorgen weten. De daders van deze grote versiering zijn enkelen van onze beste vrienden Michel en Desiree, maar ongetwijfeld heeft mijn Manon er ook aan meegewerkt.

De vijftigste verjaardag zou Gerrie gaan vieren bij café zaal Oomen, maar door de corona maatregelen is dat niet mogelijk, zelfs een klein feestje thuis kan ook al niet meer. Gerrie laat weten dat hij het feestje ongetwijfeld op een later tijdstip alsnog zal vieren, zodra het mogelijk is. Gerrie is in het dagelijks leven stratenmaker bij de gemeente Nijmegen.

Uitgelicht

Digitale krant