Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(eigen foto)</p>

(eigen foto)

(Foto: Eigen foto)

2e Hands-Zorghulpmiddelen in coronatijd beter bereikbaar

DE HORST – Sinds kort is bij de oprit van de 2e Hands – Zorghulpmiddelen aan de Reestraat in het kerkdorp De Horst een extra bel aangebracht, die op drie locaties hoorbaar is, waaronder in de tuin.

De cliënten worden niet gemist als ze bellen. Ook is de stichting telefonisch bereikbaar onder nummer 06 42898537. De afspraken worden gepland met een half uur tussenruimte in verband met de coronamaatregelen. Sinds maart is er geen open huis op de eerste zaterdag van de maand. "Jammer, maar door corona is dat niet meer verstandig. De zorghulpmiddelen kunnen bekeken worden op de website www.2ehands-zorghulpmiddelen.nl en maak dan een telefonische afspraak."

"Men kan komen kijken en eventueel kopen, de aanschaf kan binnen een week retour naar ons. Indien het niet past of bevalt dan krijgt men het geld terug. Artikelen die overbodig zijn geworden kan men op afspraak achterlaten en kan men het op de oprit achter het huis zetten, het liefst bij of achter het hek."

Stichting 2e Hands Zorg-hulpmiddelen is een specifieke en kleinschalige kringloop voor rollators, douchekrukjes, rolstoelen, toiletdouchestoelen, toiletsteunen, tilliften, wandsteunen et cetera. De opbrengst wordt geheel aan een goed doel geschonken, te weten: fun voor gehandicapte kinderen.

Meer berichten