Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Rene Hendriks)</p>

(foto: Rene Hendriks)

(Foto: Rene Hendriks)

Nieuws van KBO Beek

BEEK - "Onze leden weten het al, de KBO Beek gaat vanaf 1 januari verder met Antoinette van Anholt als penningmeester, zij neemt de taken over van Gerard de Bruin, die wij danken voor zijn inzet."

Antoinette is al enkele jaren lid van de KBO Beek en voelde zich direct geroepen om de ontstane vacature in te vullen. "Wij heten haar hartelijk welkom in ons bestuur en hopen dat onze leden haar tijdens onze jaarvergadering ook in de armen zullen sluiten.

Vanaf maandag 22 november kan er, zoals het er nu naar uitziet, weer gesport worden u bent dan weer welkom om uw conditie op peil te houden bij uw KBO Beek. U hebt kunnen vernemen dat de horeca tot half december gesloten blijft, daarom kan het bloemschikken geen doorgang vinden. De KBO Beek hoop voor de kerst nog voor u iets kunnen organiseren. Wij houden u uiteraard via de media op de hoogte.

Foto uit de tijd, dat alles nog normaal was, onze verloting bij onze paasviering. Laten we voorlopig energie halen uit die dingen die wel mogen.

Deze tijd is er geen van individualisme, maar samen er voor elkaar zijn en op elkaar letten, zo is de KBO Beek ook. Wilt u er ook lid worden van deze warme seniorenvereniging die oog heeft voor haar leden, graag, voor twintig euro bent u erbij."
Voor meer informatie kan men contact opnemen met voorzitter Gérard Tesser,
024 3226377.

Meer berichten