Logo gemeentenieuwsonline.nl

Luciënne van den Brand nieuwe voorzitter Conexus

NIJMEGEN - In de afgelopen periode heeft de werving en selectie plaatsgevonden voor de functie van voorzitter College van Bestuur voor Conexus. Luciënne van den Brand (53) uit Nijmegen is per 1 januari benoemd tot voorzitter College van Bestuur van Conexus.

Luciënne is op dit moment voorzitter College van Bestuur van stichting Sint-Josephscholen in Nijmegen. Per 1 januari 2021 stapt zij over naar Conexus. René Frauenfelder, voorzitter van de Raad van Toezicht van Conexus is blij met de komst van Van den Brand: “Met Luciënne van den Brand haalt Conexus een ervaren (onderwijs)bestuurder in huis die goed bekend is met de Nijmeegse situatie. In de wervings- en selectieprocedure heeft zij laten zien dat zij de ambitie heeft die past bij de (bestuurlijke) opgaven bij Conexus. Met de benoeming van een nieuwe vaste voorzitter College van Bestuur rondt Conexus een periode van (bestuurlijke) onrust af en kan er gebouwd gaan worden aan de toekomst van ons onderwijs.”

Luciënne van den Brand start per 1 januari 2021. Om haar werkzaamheden voor de Josephscholen goed en zuiver af te kunnen ronden, zal zij dan ook pas beschikbaar zijn voor kennismaking, overdracht en inwerken. In overleg met de huidige voorzitter College van Bestuur ad interim Jan Paul ten Brink zal zorg worden gedragen voor een goede overdracht in januari.

Meer berichten