Afbeelding

Nieuw: vanuit bedrijfspand aan Ambachtsweg 6 in Malden Woning aan schilderbeurt toe? Denk dan aan Schilder Hans!

Zakelijk

MALDEN – Vindt u kwaliteit van schilderwerk van uw woning ook belangrijk? En dat uw huis niet alleen strak in de verf staat, maar ook dat het werk voor jaren gegarandeerd is? Wilt u van tevoren goede informatie, een uitstekend advies en een vrijblijvende offerte? Nodig dan een vakman uit, die goed luistert naar uw wensen: Schilder Hans!

Schilder Hans (van der Velden) is al tien jaar een bekend gezicht in Malden en omgeving. Menige woning heeft hij reeds in de verf gezet en zijn klantenkring breidt door het succes van zijn bedrijf gestaag uit. Zo sterk zelfs, dat de orderportefeuille van Schilder Hans uitpuilde. Zodanig zelfs, dat Hans ging omzien naar uitbreiding met professionele krachten. “Dat is me gelukt. Momenteel werken we met drie schilders, die allen hetzelfde kwaliteitswerk leveren, wat ik met Schilder Hans beoog. Groot voordeel is ook, dat ik nu sneller aan de vraag van klanten kan voldoen en flexibel ben in tijd en efficiënt in uitvoering.”

Schilder Hans werkt sinds december vanuit een nieuw bedrijfspand aan de Ambachtsweg 6 in Malden. Samen met zijn vrouw Esther leidt hij de zaak. “We groeien, maar we blijven dezelfde schilder met dezelfde betaalbare vaste prijzen. Door het gebruik van milieuvriendelijke producten dragen we graag ons steentje aan het milieu bij. Op alle schilderwerk geven we vijf jaar garantie.”

Naast het binnen- en buitenschilderwerk kan Schilder Hans ook worden ingeschakeld voor wandafwerking en alle soorten beglazing.

Schilder Hans, Ambachtsweg 6, Malden; 06 13666521;
www.schilderhans.nl, info@schilderhans.nl.

Uitgelicht

Digitale krant