Winter Challenge bij tennisvereniging Groesbeek
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Winter Challenge bij tennisvereniging Groesbeek

GROESBEEK - Winterstop bij een andere sport of heb je een goed sportief voornemen voor het nieuwe jaar? Doe mee aan de Winter Challenge bij Tennisvereniging Groesbeek!

De Winter Challenge is een winterlidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. De tennisbaan is dagelijks geopend en je kunt iedere dag komen tennissen. Het enige wat je nodig hebt, is een paar tennisschoenen, tennisballen, een racket en een tegenstander! Vanwege Corona maatregelen is het momenteel alleen toegestaan om enkel spel te spelen. Zodra het dubbelspel weer is toegestaan, wordt dit vermeld op de website.

"Je ontvangt een winterlidmaatschap voor de maanden januari, februari, maart (1 januari - 31 maart) om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt. De contributie van 37,50 euro wordt per direct geïncasseerd. Ben je na deze drie maanden helemaal enthousiast geworden en wil je graag nog verder tennissen? Zet je winterlidmaatschap dan om naar een jaarkaart.

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Stef van Rijn (ledenadministratie@tvgroesbeek.nl). Of kijk op de website: https://tvgroesbeek.nl/winter-challenge."

Meer berichten