Vrijwilligerswerk Berg en Dal
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan organisaties.

Twee jaar geleden is er een oproep gedaan om een hulphond voor Kim mogelijk te maken. Dit is gelukt. Kim heeft veel pijn in haar benen. Daardoor kan ze niet de hele dag in de rolstoel zitten. Nu zoekt Kim mensen die in de avonduren haar hond uit willen laten. Woon je in Groesbeek, ben je gek op honden en lijkt het je leuk om Kim te helpen? Bellen kan naar Kim tel. 06 82214412. Opbouwwerker van Forte Welzijn ondersteunt Kim in haar zoektocht. Contactpersoon Lisanne Bron 06 83544053 lisanne.bron@fortewelzijn.nl..

Stichting Kulturhus Beek is op zoek naar een gastheer / gastvrouw. Het gaat om het ontvangen, en de weg wijzen, van bezoekers, koffie schenken, zalen openen, sluiten en opruimen. Maar ook een leuke activiteit opzetten behoort tot de mogelijkheden. Werkzaamheden vinden overdag en ’s avonds plaats. Lijkt het je leuk om mee te doen en ben je tevens bereid je vrijwillig in te zetten voor bezoekers? Dan ben je van harte welkom in ons gezellig vrijwilligersteam. N.b.: er is een vergoeding mogelijk als je tenminste één dag per week de volledige verantwoording neemt voor organisatie en het beheer. Contactpersoon Liny Toenders, 06 21590920 ltoenders@planet.nl.

Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, 06 12867574. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Meer berichten