Nieuw bestuur en beheerder Kulturhus Kekerdom
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Peter Hendriks)</p>

(foto: Peter Hendriks)

(Foto: Peter Hendriks)

Nieuw bestuur en beheerder Kulturhus Kekerdom

KEKERDOM - Het Kulturhus Kekerdom heeft sinds1 januari een nieuw bestuur en beheerder. Dit nieuwe bestuur bestaat uit Harry Hampsink (voorzitter), Kitty Gerritsen (secretaris) en John Plass (penningmeester). Moniek Heitink is het afgelopen jaar al gestart als beheerder.

Omdat er vanuit de Kekerdomse gemeenschap geen belangstelling bestond om een bestuur te vormen van de stichting Kulturhus Kekerdom hebben Hans Jeurissen en Jules Dahlmans, beiden werkzaam bij de gemeente Berg en Dal, deze taak vanaf het begin op zich genomen.

Hans en Jules hebben altijd gevonden dat het bestuur gevormd zou moeten worden door mensen uit de gemeenschap. Doordat beiden heel voorzichtig richting hun pensioen gaan werd dit signaal duidelijker afgegeven.

De nieuwe beheerder en het bestuur zijn inwoners van Kekerdom die allemaal betrokkenheid hebben met de gemeenschap en lid zijn van een vereniging(en) en/of deel uit maken van vrijwillersgroep(en). "We vinden de aanwezigheid van een Kulturhus en het gebruik hiervan van cruciaal belang voor ons dorp en willen ons hiervoor graag inzetten."

"We kunnen dit niet alleen en hebben hiervoor de huidige en nieuwe gebruikers nodig. We streven er bovendien naar een aantal vrijwilligers te vinden die ons helpen om van het Kulturhus een actief gemeenschapshuis te maken, een ruimte waar iedereen terecht kan voor een kop koffie, praatje of een activiteit.

We gaan ons samen de komende tijd uitgebreid oriënteren en in gesprek met de huidige- en nieuwe gebruikers. Enkele ideeën beginnen al vorm te krijgen, het creëren van werkplekken voor ZZP-ers en het aantrekkelijk maken van een vrije inloop middag. Mogelijk plaatsen we hiervoor een biljart.

We hopen vele initiatieven aan het lijstje toe te voegen en roepen belangstellenden op om mee te denken of ons te komen helpen. Onze contactgegevens zijn: Stichting Kulturhus Kekerdom, Schoolstraat 7, Kekerdom. Telefoon: 0481 849166, E-mail: info@kulturhuskekerdom.nl; www.kulturhuskekerdom.nl.

Meer berichten