RepairCafé Groesbeek Virusvrij
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

RepairCafé Groesbeek Virusvrij

GROESBEEK - Ook in het nieuwe jaar blijft de locatie op de Paap (voorlopig) dicht, maar u kunt toch bij het RepairCafé Groesbeek terecht voor reparatie van apparaten.

"Hierbij kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers et cetera, maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers. Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met uw smartphone, tablet, laptop of desktop.

De reparaties gebeuren nu bij de reparateurs thuis, volgens de in eerdere persberichten aangegeven procedure. Wanneer u iets te repareren hebt moet u dat per email aanmelden bij repaircafegroesbeek@gmail.com.

In de mail vertelt u wat u te repareren hebt en geeft u uw telefoonnummer. Wij nemen contact op met onze reparateurs en kijken wie er tijd heeft om de reparatie uit te voeren en bellen u terug. Reparaties gebeuren onder de gebruikelijke voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina. De reparatie van kleding et cetera is op dit moment niet mogelijk!

Mondkapjes

De vraag naar mondkapjes neemt langzamerhand af, zodat het RepairCafé Groesbeek is gestopt met het maken van nieuwe mondkapjes.

Maar er is nog een kleine voorraad mondkapjes beschikbaar in verschillende maten. Deze mondkapjes zijn uitwasbaar en gemaakt volgens een patroon dat een goede aansluiting op het gezicht gegarandeerd. Ze zijn gemaakt van verschillend gekleurde stoffen zodat er effen tot zeer bont gekleurde mondkapjes beschikbaar zijn. Deze mondkapjes kosten drie euro en zijn te verkrijgen via Metty Kaïnama, 06 10474589 (maandag - vrijdag).

Meer berichten