KBO Beek-nieuws
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p><br>(foto: Ren&eacute; Hendriks)</p>


(foto: René Hendriks)

(Foto: Rene Hendriks)

KBO Beek-nieuws

BEEK - "De KBO Beek wenst een ieder een bijzonder goed en gezond 2021. Wij danken onze leden voor de vele bedankjes en kaarten van dank en de beste wensen die wij van u mochten ontvangen."

"Ook onze kerstattentie persoonlijk bij u thuis gebracht door onze vrijwilligers is enorm aangeslagen, een succes na alle teleurstellingen van het niet doorgaan van activiteiten van het afgelopen jaar. Wij danken alle diegene die zich ingezet hebben om de afsluiting van het KBO Beek jaar tot een groot succes te maken.

Hoe het KBO Beek jaar verder zal verlopen is op het moment van schrijven nog onbekend, 12 januari kunnen wij vernemen wat het kabinet gaat beslissen. Wij hebben ons programma klaar en zijn zeer gemotiveerd om er voor onze leden een groots jaar van te maken.

De muzikale nieuwjaarsinloop voor senioren, de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, samen met de Zonnebloem en de beheerstichting van het Kulturhus Beek, altijd een groot succes, schoot er dit jaar ook bij in. Voor 8 januari 2022 ligt Perry, altijd een succes voor een spetterende (dans)middag vast.

Nu lid worden gaat zeer zeker lonen en voor twintig euro per kalender jaar maakt u alle activiteiten, educatieve middagen en nog veel meer van nabij mee. Doe het nu! Genieten doe je met elkaar, maak een vriend(in) of kennis ook lid. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de voorzitter 024 3226377."

Meer berichten