Voorzitter De Treffers bezoekt jubilarissen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Joop Verstraaten)</p>

(foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

Voorzitter De Treffers bezoekt jubilarissen

GROESBEEK – De voorzitter van de Groesbeekse voetbalvereniging Theo Jochoms heeft zaterdagmorgen de 89-jarige Geer Janssen op gepaste corona wijze bezocht in verband met zijn 80-jarig lidmaatschap van De Treffers.

Jochoms had een sta-tafel bij zich waarop hij De Treffers vlag drapeerde alsmede een fraai boeket bloemen. Na het aanbellen bij zijn woning aan het Binnenhof 13 maakte een verraste Geer en zijn vrouw Cor de deur open. Voorzitter Jochoms liet weten dat Geer al vanaf zijn achtste jaar lid is geworden van De Treffers, toen was je vader secretaris en bijna voorzitter, aldus de voorzitter. "Geer jij bent het eerste lid van De Treffers dat liefst 80 jaar lid is. Speciaal voor jou is een Treffers speld ontworpen met daarin een rode robijn verwerkt.
Van jou is geen voetbalverleden bekend bij De Treffers, toch opmerkelijk dat je in de jaren '60 actief bent geweest als lid van de elftallencommissie van het eerste elftal. Dan moet je toch enigszins verstand van voetbal hebben", aldus Jochoms.

"Daarnaast was je nog meer actief binnen de vereniging. Met name als er iets te vieren viel, was jij in de kantine of in de feesttent een graag geziene kelner en dat gevoel met de kantine heb je nog steeds. Ook de derde helft is jou niet vreemd samen met je zoon Maik en dochter Bea, die net zo fanatiek zijn als jij. Ook jouw vrouw Cor is altijd op de achtergrond aanwezig en jullie hebben samen tijdens de wedstrijden regelmatig contact. Zelfs op je hoge leeftijd ben je nog steeds fief en actief, je gaat nog drie dagen in de week ’s morgens zwemmen. Daarnaast was je een trouwe vrijwilliger bij de maandaggroep van De Treffers die er voor zorgt dat het sportpark er opgeruimd en altijd netjes uitziet .
In jouw dagelijks leven en nog niet zo lang geleden was je een bekende bessembiender en je wist er vele duizenden te slijten. Geer, van harte gefeliciteerd met jouw 80-jarig jubileum en hoop dat je nog jaren actief mag zijn op Zuid." Vervolgens speldde zijn echtgenote Cor de speciale Treffers speld bij Geer op.

De overige jubilarissen die zaterdag door voorzitter Theo Jochoms op coronawijze thuis zijn bezocht zijn: Thé Eijkhout 75 jaar lid, Frans Langeveld 75 jaar lid, Antoon Schoenmakers 75 jaar lid, Henk Driessen 70 jaar lid en Theo Jacobs 70 jaar lid. De overige 32 jubilarissen van De Treffers zullen te zijner tijd in het clubhuis worden gehuldigd.

Meer berichten