Tuin versierd voor 50-jarige Frenk
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto:Joop Verstraaten)</p>

(foto:Joop Verstraaten)

(Foto:Joop Verstraaten)

Tuin versierd voor 50-jarige Frenk

DE HORST - Frenk van de Logt is zondag 17 januari een halve eeuw oud geworden. Frenk hoefde zich zondagmorgen niet te verbazen wat zijn vrienden, carnavalsclub ‘Goed Zat' en 'Uutgekiend' en buurt allemaal voor Frenk in petto hadden.

Zaterdagmorgen was het al een drukte van jewelste bij de woning van Frenk aan de Ketelstraat 28 in het kerkdorp De Horst. Ondanks dat iedereen wist dat er door de corona geen feestje te vieren viel zette iedereen de schouders eronder om toch te laten weten dat Frenk zondag vijftig jaar zou worden, en daar zijn ze allemaal in geslaagd. Naast een grote Abraham waren er nog twee in kleinere versies en enkele spandoeken met de volgende teksten ‘Frenk 50 zonder zorgen, doe ik het vandaag, niet dan morgen‘, en 'Eindelijk heeft deze lasser het voor elkaar en dat zonder ene grijze haar. Vandaag wordt hij vijftig jaar. Hij last elke bocht onze Frenk van de Logt'.

Frenk is in het dagelijks leven lasser bij Arts staalconstructiebedrijf in Malden. Een feestje zit er op dit moment niet in maar als het aan mij ligt halen we dat na de crisis in, aldus Frenk.

Meer berichten