Gedichtenactie in Malden uitgesteld
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Burgemeester Marriett Mittendoff krijgt 1ste set gedichten van Charlotte Selten-Litmaath namens de dichters van De Pennenstreek. (foto: Winnie secr. burgemeester)</p>

Burgemeester Marriett Mittendoff krijgt 1ste set gedichten van Charlotte Selten-Litmaath namens de dichters van De Pennenstreek. (foto: Winnie secr. burgemeester)

(Foto: Winnie secr. burgemeester)

Gedichtenactie in Malden uitgesteld

MALDEN - De gedichtenactie in Malden uitgesteld tot de eerste donderdag na de lock-down. Op donderdag 28 januari is het internationale gedichtendag. Veel van de 23 winkeliers, die onze actie mogelijk maken en de gedichten op kaart in hun winkel uitdelen, zijn vanwege corona gesloten.

Het thema van de internationale poëzieweek 2021 is ‘samen’. Vandaar dat De Pennenstreek de Maldense winkeliers had samengebracht om dit initiatief te omarmen. In deze tijd van corona spreekt dit thema extra tot de verbeelding. De zeven dichters van De Pennenstreek brengen een ieder in veertien gedichten, hartverwarmende woorden, al kunnen ze deze dit jaar niet persoonlijk overhandigen.

De eerste set gedichten op kaart is coronaproof aangeboden aan onze burgemeester Mariëtte Mittendorff. Dichters: Ans van Kessel, Fieke Bijmans, Mieke van Baal, Geert de Haan, Juri Czabanowski, Frits Litmaath en Charlotte Selten-Litmaath.

Deelnemende winkeliers zullen te zijner tijd herkenbaar zijn aan een poster in de etalages van: Beddenspecialist De Vries, Chili & Spruit, 024 Outlet, Ami kappers, Fruitcompany, Slagerij Aarnoutse, Quinty Mode, Q & D Living, Lunchroom Petit Malden, Gall & Gall, Cafetaria Plaza, Dierenspecialist Naomi, The ReadShop, Albert Heijn, Plus, Kaaswereld, Hoose Optiek, Casatronics, LEV-Mode, Juwelier v. Arensbergen, Slijterij Bastion, Cafetaria de Heikant, Bloemenhuis Gommers

Meer berichten