Wandelchallenge van dertig dagen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Peter Hendriks)</p>

(foto: Peter Hendriks)

(Foto: Peter Hendriks)

Wandelchallenge van dertig dagen

MOOK - Nieuwjaar met nieuwe kansen om actief te beginnen door mee te doen met de wandelchallenge van 30 dagen. Ieder alleen vanuit zijn eigen huis en buurt maar toch samen verbonden door het doel waar je naar toe wilt lopen. Liefst iedere dag.

Wil je het Pieterpad (500km), naar Rome (1600km), of wil je meelopen naar Santiago de Compostella (2600km).

Hoe gaat dit in zijn werk: Je schrijft je in via Inbewegingsport1@outlook.com Zijn er 15 inschrijvingen dan krijg je vanuit de organisatie bericht wie er in jouw groep zitten en wordt met deze personen een groepsapp gemaakt. Er wordt een startdatum afgesproken en vanaf die dag gaat de challenge in.

Je loopt alleen of met tweetallen. Je registreert iedere dag hoeveel kilometer je hebt gelopen en geeft deze door aan de contactpersoon van jouw groep. Deze contactpersoon geeft twee keer per week de stand van de gelopen kilometers van de gehele groep door aan de organisatie. Vanuit de organisatie hoor je hoever de groep is.

Hoeveel kilometers worden er van je verwacht? Loop je het Pieterpad dan is dat gemiddeld 2 km per dag, voor Rome 4 km en Santiago 6 km per dag. Op de site worden alle groepen weergegeven en zie je hoe ver jouw groep ten opzichte van de ander groep staat. Zo kan het een prestatietocht worden, maar ook een wedstrijd.

Iedereen mag mee doen,maar geef wel aan voor welke afstand. Daag je buren, familie en kennissen uit om mee te doen, je mag als individu maar ook met een eigen selecte groep meedoen.

Voor meer info: kijk op de site van het Beweegcollectief Mook en Middelaar/ wandelchallenge. En geef je op via Inbewegingsport1@outlook.com.

Meer berichten