Regiokoor Tamtam jarig
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Regiokoor Tamtam jarig

GROESBEEK - Afgelopen 6 januari was het één jaar geleden, dat Regiokoor Tamtam is opgericht. Dat daar grote behoefte aan was, bleek wel uit het enorme aantal aanmeldingen van mensen, die erg graag willen zingen.

In het eerste jaar van ons bestaan hebben we twee totaal verschillende programma’s ingestudeerd, één voor juni en één voor de kerstconcerten afgelopen december. Wegens corona moesten de reeds uitverkochte concerten helaas worden afgelast. Deze schuiven gewoon door naar dit jaar. Op dit moment is het koor bezig met het instuderen van een mooi en zeer afwisselend repertoire, van een bewerking van de beroemde 'Mondschein-sonate' van Beethoven tot 'Shallow', van popsongs tot Pavarotti.

Omdat Tamtam nog niet live mag repeteren, doen we dat online via Zoom. Dan kunnen we alle partijen mooi aanleren en zien we elkaar toch wekelijks. Je hoeft echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen.

Normaalgesproken repeteert Tamtam iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek, maar nu dus tijdelijk niet. Daarom is het nu niet het meest geschikte moment voor nieuwe leden om zich aan te melden; het is duidelijk, dat iedereen weer staat te springen om weer samen te kunnen zingen, maar aanmelden kan beter, wanneer de strenge maatregelen weer voorbij zijn.

Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent, Eugène Ceulemans via regiokoortamtam@xs4all.nl.

Meer berichten