Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Fragment uit de viering van 7 februari. (foto: PKN Heumen)</p>

Fragment uit de viering van 7 februari. (foto: PKN Heumen)

(Foto: PKN Heumen)

Vieringen Joriskerk Heumen online

HEUMEN - Ten minste tot en met zondag 28 februari zijn de vieringen vanuit de Protestantse Joriskerk uitsluitend volgen via de livestream of door later terug te kijken op www.pknheumen.nl. Op de startpagina staan de livestream en de knop naar de eerder uitgezonden vieringen. De vieringen beginnen om 10.00 uur.


De orde van dienst staat op de 'terugkijken'pagina of in het bijschrift op YouTube als pdf-bestand. Via de instellingen (het 'tandrad') zijn de scherpte van het beeld in te stellen. Soms wordt er voor gekozen om de vieringen eerder op te nemen en dan op zondagen om 10.00 uur uit te zenden.


Zondag 14 februari
Voorganger is ds. D.F. Blom uit Cuijk. Het eerste collectedoel is Kerk in Actie (Ondersteunen van de kerk in Syrië). Het tweede collectedoel is de Diaconie.


Zondag 21 februari
Deze zondag is de eerste zondag van de veertigdagentijd. Voorganger is de eigen predikant, ds. H.T. Kroesbergen. Het eerste collectedoel is ook nu Kerk in Actie (Ondersteunen van de kerk in Syrië). Het tweede collectedoel is de Diaconie.


Collecte
Nu er kerkdiensten zijn zonder dat u in de kerk aanwezig kunt zijn, kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie Protestantse Gemeente Heumen met vermelding van het collectedoel.


Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website vindt u meer contactgegevens.

Meer berichten