Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zonnepanelen een verantwoorde duurzame investering. Alles onder één dak bij Atama Solar Energy.

ELST – De aanschaf van zonnepanelen is voor velen een hot item. Er zijn veel vragen. Over kwaliteit, duurzaamheid en... is het voor mijn huis wel een goede investering? Laat je voorlichten door een van de eerste aanbieders van zonnepanelen: Atama Solar Energy. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en hanteert een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Atama is in 2009 gestart door de huidige directeur Allard Dijkstra en is gegroeid tot een bedrijf met tachtig medewerkers, waaronder vijftig installateurs. Atama biedt een totaalconcept: advies, koop, installatie, onderhoud en service. Alles in eigen hand onder één dak met eigen gekwalificeerde monteurs, opgeleid in eigen bedrijf. Atama is Zonnekeur Installateur en VCA-gecertificeerd. Dat is vertrouwd en veilig!

Voordelen

Met de aanschaf van zonnepanelen draag je bij aan een duurzame samenleving. Je investering is uiterst interessant: het rendement is vele malen hoger dan de misgelopen rente op de bank. Bovendien zal een zonnestroom-installatie je huis een hogere verkoopwaarde geven. Nadelen zijn er niet, of het moet zijn, dat je een tijdje moet wennen aan het uiterlijk van het nieuwe dak.

Webinair

Donderdag 4 maart geeft Atama Solar Energy online informatie in de vorm van een webinair. Er wordt uitgebreid geïnformeerd over de werking, opbrengst, terugverdientijd en mogelijke subsidies bij zonnepanelen. Na afloop kunnen er ook vragen worden gesteld. Aanmelden kan via een formulier op atama.nl, waarna men per mail een link ontvangt voor deelname.

Geen tijd om daar op te wachten? Kijk op www.atama.nl of neem meteen contact op (088 2973400). Momenteel hanteert Atama een kortingsactie. Zie de advertentie in deze uitgave!

Atama Solar Energy, Nijverheidsweg 35, Elst. 088 2973400; www.atama.nl.

Meer berichten